Xem mẫu

Nguyên tắc kiểm soát thực phẩm (FAO/WHO, 2002) 1.Quan niệm từ nông trại đến bàn ăn 2. Phân tích nguy cơ - Đánh giá nguy cơ - Truyền thông nguy cơ - Quản lý/ xử lý nguy cơ 3. Transparency 4. Đánh giá tác động của luật lệ the costs of compliance to the food industry, as these costs are ultimately passed onto consumers Recognition of the significant impact of food borne contaminants (poisonings, diseases etc) in terms of human suffering and economic costs to society and industry, combined with an increasing global food trade has underlined the need for a structured risk assessment HACCP chỉ là is một phần trong tiến trình phân tích nguy cơ HACCP là công cụ quản lý nguy cơ chứ không là công cụ đánh giá nguy cơ RI SK ASSESSMENT HAZARD IDENTIFICATION HAZARD CHARACTERIZATION EXPOSURE ASSESSMENT RISK CHARACTERIZATION RI SK COMMUNI CATI ON INTERACTIVE EXCHANGES OF OPINION AND INFORMATION REGARDING RISKS RI SK MANAGEMENT EVALUATON OF CONTROL OPTIONS SELECTION AND IMPLEMENTATION OF SELECTED OPTION RI SK ANALYSI S FRAMEWORK (Adapted from Benford, 2001) ... - tailieumienphi.vn
nguon tai.lieu . vn