of x

Đề kiểm tra lên lớp tiếng Anh lớp 10 năm 2016 – THPT Bác Ái - Mã đề 101

Đăng ngày | Thể loại: | Lần tải: 0 | Lần xem: 0 | Page: 5 | FileSize: M | File type: PDF
0 lần xem

Đề kiểm tra lên lớp tiếng Anh lớp 10 năm 2016 – THPT Bác Ái - Mã đề 101. Mời các bạn cùng tham khảo Đề kiểm tra lên lớp tiếng Anh lớp 10 năm 2016 – THPT Bác Ái - Mã đề 101 tài liệu này sẽ giúp các bạn ôn tập lại kiến thức đã học, có cơ hội đánh giá lại năng lực của mình trước kỳ kiểm tra sắp tới. Chúc các bạn thành công.. Cũng như những thư viện tài liệu khác được thành viên giới thiệu hoặc do sưu tầm lại và giới thiệu lại cho các bạn với mục đích tham khảo , chúng tôi không thu tiền từ người dùng ,nếu phát hiện tài liệu phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho website ,Ngoài giáo án bài giảng này, bạn có thể download tài liệu miễn phí phục vụ nghiên cứu Có tài liệu tải về thiếu font chữ không hiển thị đúng, nguyên nhân máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn download các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

https://tailieumienphi.vn/doc/de-kiem-tra-len-lop-tieng-anh-lop-10-nam-2016-thpt-bac-ai-ma-de-101-vacbuq.html

Nội dung


SỞ GD-ĐT TỈNH NINH THUẬN
TRƯỜNG THPT BÁC ÁI

ĐỀ KIỂM TRA LÊN LỚP - LỚP 10
NĂM HỌC: 2015 – 2016
Môn: Tiếng Anh - Chương trình chuẩn
Mã đề: 101
Thời gian làm bài: 45 phút
( Không kể thời gian phát, chép đề)
Họ Và Tên:...............................................................Lớp:..........................Điểm:.................
Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from
the rest.
Question 1: A. failed
B. absorbed
C. solved
D. reached
Question 2: A. tells
B. talks
C. stays
D. steals
Question 3: A. repaired
B. wished
C. touched
D. pushed
Question 4: A. decisions
B. trends
C. markets
D. offers
Choose the correct answer to each of the following questions.
Question 5: I think Germany..................... the gold cup in the 2006 World Cup.
A. will win
B. is winning
C. is going to win
D. wins
Question 6: “Wow! This suitcase is heavy,” “I ......... it for you. Give it to me.”
A. will carry
B. am carrying
C. am going to carry D. carry
Question 7: The Taylors ............ on a cruise around the Mediterranean to celebrate 50th
wedding anniversary.
A. are going to go
B. will go
C. are going
D. go
Question 8: “Why did you buy so many tomatoes?” “I ......... a lot of spaghetti sauce.”
A. will make
B. am going to make C. make
D. am making
Question 9: “Look outside. ........... sky is getting very dark.” “I hope there isn't going to be a storm.”
A. A
B. The
C. θ
D. Some
Question 10: Don't forget we're meeting on ............Friday for ............ lunch.
A. a/ a
B. a/ θ
C. θ / the
D. θ / θ
Question 11: We'd better go. We've been here for ..........hour.
A. a
B. an
C. the
D. θ
Question 12: “Here's my phone' number.”
“Thanks, I ................you a call if I .................... some help.”
A. will give/ will need
B. would give/ needed
C. give/ need
D. will give/ need
Question 13: The floor was covered in tiny pieces of paper.
A. unimportant
B. many
C. very large
D. extremely small
Question 14: How many countries took part in the first World Cup?
A. interested
B. participated
C. competed
D. cooperated
Question 15: ___ can I buy some milk? At the supermarket.
A. which
B. who
C. where
D. how
Question 16: ___ do you usually eat lunch? At noon.
A. which
B. when
C. what
D. how
Question17: What did you have for _____ breakfast this morning?
A. a
B. an
C. the
D. 
Question 18: If I find it, I ………you.
A. will tell
B. would tell
C. had told
D. told
Question 19: If I go shopping, I ………some food.
A. buy
B. will buy
C. would buy
D. would have bought.
Question 20: We ‘ll get wet if we ………….out.

A. go
B. did go
C. went
D. had gone.
Question 21: ___ does your father work at that company? Because it's near our house.
A. which
B. who
C. why
D. which
Question 22: ___ usually gets up the earliest in your family?
A. which
B. who
C. what
D. how
Question 23: “Let's go to the Riverton this weekend. Sounds like fun. ........ from here?”
A. How far is
B. How far it is
C. It's how far
D. How far is it
There is a mistake in the four underlined parts of each sentence. Find the mistake (A, B,
C, D)
Question 24: The final match starts at 7:30, so I think I go.
A
B
C
D
Question 25: The sky is getting really dark and it'll storm.
A
B
C D
Read the following passage and choose one correct answer for each question.
No other sporting event captures the world's imagination like the FIFA World Cup. Ever since
the first tentative competition in Uruguay in 1930, FIFA's flagship has constantly grown in popularity
and prestige.
A group of visionary French football administrators, led in the 1920s by the innovative Jules
Rimet, are credited with the original idea of bringing the world's strongest national football teams
together to compete for the title of World Champions. The original gold trophy bore Jules Rimet's
name and was contested three times in the 1930s, before the Second World War put a 12-year stop to
the competition:
When it resumed, the FIFA World Cup rapidly advanced to its undisputed status as the greatest
single sporting event of the modern world. Held since 1958 alternately in Europe and the Americas, the
World Cup broke new ground with the Executive Committee's decision in May 1996 to select Korea
and Japan as co-hosts for the 2002 edition.
Today, the FIFA World Cup holds the entire global public under its spell. An accumulated
audience of over 37 billion people watched the France 98 tournament, including approximately 1.3
billion for the final alone, while over 2.7 million people flocked to watch the 64 matches in the French
stadia.

Question 26: The first World Cup tournament was. Held in ...........
A. 1920
B. 1930
C. 1958
D. 1996
Question 27: Who are believed to be responsible for the ........ idea of competing for the title of
World Champions?
A. Jules Rimet.
C. The FIFA.
B. French football administrators.
D. The Executive Committee.
Question 28: The FIFA World Cup .............
A. bore Jules Rimet's name.
C. resumed in 1958.
B. was held three times in the 1930.
D. was halted by the outbreak of the war.
Question 29: The 2002 World Cup ............
A. was the first World Cup held in Asia. C. was held in Korea in cooperation with Japan.
B. was decided in May 1996.
D. broke a new ground.
Question 30: How many people watch the France 98 tournament?
A. 37 billion
B. 3 billion
C. 2.7 billion
D. 41 billion
---the end---

SỞ GD-ĐT TỈNH NINH THUẬN
TRƯỜNG THPT BÁC ÁI

ĐỀ KIỂM TRA LÊN LỚP - LỚP 10
NĂM HỌC: 2015 – 2016
Môn: Tiếng Anh - Chương trình chuẩn
Mã đề: 102
Thời gian làm bài: 45 phút
( Không kể thời gian phát, chép đề)
Họ Và Tên:...............................................................Lớp:..........................Điểm:.................
Choose the correct answer to each of the following questions.
Question 1: We'd better go. We've been here for ..........hour.
A. a
B. an
C. the
D. θ
Question 2: “Here's my phone' number.”
“Thanks, I ................you a call if I .................... some help.”
A. will give/ will need
B. would give/ needed
C. give/ need
D. will give/ need
Question 3: The floor was covered in tiny pieces of paper.
A. unimportant
B. many
C. very large
D. extremely small
Question 4: How many countries took part in the first World Cup?
A. interested
B. participated
C. competed
D. cooperated
Question 5: ___ can I buy some milk? At the supermarket.
A. which
B. who
C. where
D. how
Question 6: ___ do you usually eat lunch? At noon.
A. which
B. when
C. what
D. how
Question7: What did you have for _____ breakfast this morning?
A. a
B. an
C. the
D. 
Question 8: If I find it, I ………you.
A. will tell
B. would tell
C. had told
D. told
Question 9: If I go shopping, I ………some food.
A. buy
B. will buy
C. would buy
D. would have bought.
Question 10: We ‘ll get wet if we ………….out.
A. go
B. did go
C. went
D. had gone.
Question 11: ___ does your father work at that company? Because it's near our house.
A. which
B. who
C. why
D. which
Question 12: ___ usually gets up the earliest in your family?
A. which
B. who
C. what
D. how
Question 13: “Let's go to the Riverton this weekend. Sounds like fun. ........ from here?”
A. How far is
B. How far it is
C. It's how far
D. How far is it
Question 14: I think Germany..................... the gold cup in the 2006 World Cup.
A. will win
B. is winning
C. is going to win
D. wins
Question 15: “Wow! This suitcase is heavy,” “I ......... it for you. Give it to me.”
A. will carry
B. am carrying
C. am going to carry
D. carry
Question 16: The Taylors ............ on a cruise around the Mediterranean to celebrate 50th
wedding anniversary.
A. are going to go
B. will go
C. are going
D. go
Question 17: “Why did you buy so many tomatoes?” “I ......... a lot of spaghetti sauce.”
A. will make
B. am going to make C. make
D. am making
Question 18: “Look outside. ..... sky is getting very dark.” “I hope there isn't going to be a storm.”
A. A
B. The
C. θ
D. Some
Question 19: Don't forget we're meeting on ............Friday for ............ lunch.

A. a/ a
B. a/ θ
C. θ / the
D. θ / θ
There is a mistake in the four underlined parts of each sentence. Find the mistake (A, B,
C, D)
Question 20: The final match starts at 7:30, so I think I go.
A
B
C
D
Question 21: The sky is getting really dark and it'll storm.
A
B
C D
Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from
the rest.
Question 22: A. failed
B. absorbed
C. solved
D. reached
Question 23: A. tells
B. talks
C. stays
D. steals
Question 24: A. repaired
B. wished
C. touched
D. pushed
Question 25: A. decisions
B. trends
C. markets
D. offers
Read the following passage and choose one correct answer for each question.
No other sporting event captures the world's imagination like the FIFA World Cup. Ever since
the first tentative competition in Uruguay in 1930, FIFA's flagship has constantly grown in popularity
and prestige.
A group of visionary French football administrators, led in the 1920s by the innovative Jules
Rimet, are credited with the original idea of bringing the world's strongest national football teams
together to compete for the title of World Champions. The original gold trophy bore Jules Rimet's name
and was contested three times in the 1930s, before the Second World War put a 12-year stop to the
competition:
When it resumed, the FIFA World Cup rapidly advanced to its undisputed status as the greatest
single sporting event of the modern world. Held since 1958 alternately in Europe and the Americas, the
World Cup broke new ground with the Executive Committee's decision in May 1996 to select Korea
and Japan as co-hosts for the 2002 edition.
Today, the FIFA World Cup holds the entire global public under its spell. An accumulated
audience of over 37 billion people watched the France 98 tournament, including approximately 1.3
billion for the final alone, while over 2.7 million people flocked to watch the 64 matches in the French
stadia.

Question 26: The first World Cup tournament was. Held in ...........
A. 1920
B. 1930
C. 1958
D. 1996
Question 27: Who are believed to be responsible for the ........ idea of competing for the title of
World Champions?
A. Jules Rimet.
C. The FIFA.
B. French football administrators.
D. The Executive Committee.
Question 28: The FIFA World Cup .............
A. bore Jules Rimet's name.
C. resumed in 1958.
B. was held three times in the 1930.
D. was halted by the outbreak of the war.
Question 29: The 2002 World Cup ............
A. was the first World Cup held in Asia. C. was held in Korea in cooperation with Japan.
B. was decided in May 1996.
D. broke a new ground.
Question 30: How many people watch the France 98 tournament?
A. 37 billion
B. 3 billion
C. 2.7 billion
D. 41 billion
---the end---

SỞ GD-ĐT TỈNH NINH THUẬN
TRƯỜNG THPT BÁC ÁI

ĐỀ KIỂM TRA LÊN LỚP - LỚP 10
NĂM HỌC: 2015 – 2016
Môn: Tiếng Anh - Chương trình chuẩn
Thời gian làm bài: 45 phút
( Không kể thời gian phát, chép đề)

Mã đề: 101

ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM CHẤM.
Câu
Câu
Câu

1
D
11
B
21
C

2
B
12
D
22
B

3
A
13
D
23
D

4
C
14
B
24
D

5
A
15
C
25
D

6
A
16
B
26
B

7
A
17
D
27
A

8
B
18
A
28
C

9
B
19
B
29
C

10
D
20
A
30
C

1100405

Tài liệu liên quan


Xem thêm