Lecture Professional cooking (7/E): Chapter 28 (part 1) - Gisslen

Đăng ngày | Thể loại: | Lần tải: 0 | Lần xem: 0 | Page: 8 | FileSize: M | File type: PPT
of x

Lecture Professional cooking (7/E): Chapter 28 (part 1) - Gisslen. Chapter 28 - Food presentation and garnish. After reading this chapter, you should be able to: Explain why attractive food presentation is important; serve food that is attractively arranged on the plate or platter, with proper balance of color, shape, and texture; identify common terms from classical garniture that are still in general use today; garnish a banquet platter with attractive and appropriate vegetable accompaniments; plan and arrange attractive food platters for buffets.. Giống các thư viện tài liệu khác được thành viên chia sẽ hoặc do sưu tầm lại và chia sẽ lại cho các bạn với mục đích nâng cao trí thức , chúng tôi không thu tiền từ bạn đọc ,nếu phát hiện nội dung phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho chúng tôi,Ngoài thư viện tài liệu này, bạn có thể tải Tải tài liệu luận văn,bài tập phục vụ học tập Một số tài liệu download thiếu font chữ không hiển thị đúng, nguyên nhân máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn tải các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

https://tailieumienphi.vn/doc/lecture-professional-cooking-7-e-chapter-28-part-1-gisslen-etobuq.html

Nội dung


1116624